Alle kleuren van de regenboog

Nu de weergoden eindelijk een beetje mee lijken te gaan werken is het er wel tijd voor, kleur in ons leven!

Het is misschien een beetje spannend en gedurfd maar wel heel trendy en vrolijk. Zie jij het al voor je, alle kleuren van de regenboog als thema van jouw bruiloft? Zeg nou eerlijk: “Wie wordt daar nou niet vrolijk van?”

regenboog1

Symboliek

De regenboog heeft als symboliek bijvoorbeeld:

  • Een goddelijk belofte, hoe mooi is dat?
  • Verschijnt bij zonneschijn en regen, mooiere symboliek voor het leven is er niet.
  • Hoop.

Tevens is de regenboog een symbool van verschillende internationale organisaties.

Uitnodigingen

Het bedenken van een thema kan lastig zijn maar het kiezen of maken van een uitnodiging ook. Vooral als je met heel veel kleuren werkt zijn de mogelijkheden ongekend. Meestal hebben de meeste mensen echter al een sfeerimpressie in hun hoofd, bouw daar op verder en vraag om hulp daar waar je er niet uit komt.

regenboog2

De trouwjurk

Wat denk je van een jurk in één knalkleur? Of alle kleuren in één jurk of kies je toch liever voor een witte basis en laat je de kleuren terug komen in de accessoires (schoenen, strikken, tassen, bloemen, corsages, sieraden en ga zo maar door).

regenboog3

Bruidsmeisjes

Voor bruidsmeisjes zijn er ook hele trendy gekleurde jurkjes maar ook hier kun je uitgaan van een witte basis met bijvoorbeeld allemaal verschillende kleuren pumps en of tasjes. De heren kunnen zich eventueel aanpassen op de dames door het dragen van gekleurde stropdassen.
regenboog4

Bruidstaart

De binnenkant van een bruidstaart kun je laten opbouwen uit een aantal gekleurde lagen zodat wanneer de taart wordt aangesneden deze zichtbaar worden. Als leuk alternatief kun je ook kiezen voor cup cakes in alle kleuren van de regenboog.

Bruidsboeket

Je bruidsboeket kun je zo gek en gekleurd maken als je zelf wilt, er zijn zoveel keuzes in kleuren en bloemen, the sky is the limit.
regenboog5

Aankleding

Denk aan gekleurde lampen op tafel zodat iedere tafel zijn eigen kleur heeft. Een thema kleur in stoelen, kussens, tafellinnen, servetten, bloemen en naamkaartjes. Gekleurde ballonnen, slingers, lampionnen kleden de ruimte sfeervol aan. Een bak met bellenblaasflesjes doet het leuk zowel bij de kinderen als volwassenen, in de bellen komt de regenboog terug. Leg boekjes met gekleurde stiften of potloden op tafel waarin iedereen een herinnering of anekdote kan schrijven over en aan het bruidspaar.
regenboog6

Eten en drinken

Zomaar even een aantal suggesties.

Kannen limonade met diverse kleuren op tafel, je kunt ook kiezen voor een drankje met alcohol (Blue Curaçao, Limoncello, Rose)

Een snoepbuffet opgebouwd uit verschillende kleuren, te denken aan skittles, m&m’s, spekjes, kauwgomballen en zuurstokken.

Fruit en groente is er ook in allerlei kleuren, maak hiervan kleurige spiesjes.
regenboog7

Pot met goud

De mogelijkheden bij dit thema zijn oneindig, net als de regenboog zelf! Ga dus ga niet zelf op zoek naar die pot met goud maar vraag Astrid om hulp bij uw zoektocht, zij kent de weg!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.