Feest op Texel

Meer dan alleen trouwen op Texel

Trouwen op Texel is een bijzondere gebeurtenis. En hopelijk iets dat je maar een keer doet. Maar dat betekent niet dat er verder niets te vieren valt op het eiland. De prachtige locaties op het eiland zijn ook geschikt voor andere prachtige mijlpalen in je leven. Want trouwen doe je dan misschien maar een keer, bij elkaar blijven doe je de rest van je leven. Dat mag ook gevierd worden met je vrienden en familie. En waarom niet op Texel?

Jubileum, gala avond of bedrijfsfeest

Twaalfeneenhalf jaar bij elkaar zijn is een feestje waard. En dat geldt zeker voor een zilveren, gouden, of (we worden steeds ouder) zelfs diamanten bruiloft. En dan zijn er ook andere vreugdevolle gelegenheden, die nog bijzonderder worden met een viering op Texel. Oma of opa die tachtig wordt. Een familie-reünie. Een speciale gala avond ter ere van het vijfentwintigjarig bestaan van een organisatie. Of een weekendje weg of bedrijfsfeest voor het hele bedrijf.

Stressvrij

We Love Texel helpt je bij het vinden van een geschikte locatie, overnachtingen en al die andere zaken die komen kijken bij het organiseren van een feestelijke bijeenkomst voor grote en iets minder grote groepen. We hebben de kennis, de kunde en het netwerk om ervoor te zorgen dat elk jubileum of feest een onvergetelijke, en vooral stressvrije ervaring wordt. Onze selectie feestlocaties en eersteklas leveranciers bezorgen jullie een onvergetelijke dag waar niet alleen jullie, maar ook al je vrienden en familie nog jaren over zullen praten.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.