10 Jaar getrouwd

Het lijkt als de dag van gisteren, de early 10’s. En toch is het alweer zover, jullie zijn 10 JAAR GETROUWD. Wij van We Love Texel zeggen: vieren die handel!
Kom maar op met dat strandfeest, laat de DJ de wateren rondom Texel maar galmen van jullie grootste tiener- en twintigerhits. Inderdaad, Texel, de ultieme feestlocatie die makkelijk, snel en goedkoop te bereiken is en die plaats biedt aan alle gasten en waarvoor geen wens te gek is. Waarom? Omdat wij er zijn. We Love Texel, een groep enthousiaste Texel liefhebbers die jullie alles kunnen vertellen over wat er mogelijk is op ons eiland. En wel voor elk budget en in alle jaargetijden.

Advies voor een top jubileum

Voor alle jubileumfeesten is We Love Texel uw perfecte partner. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen en alle informatie over Texel. Als degene die het regelt òf als jubilaris zelf. U kunt natuurlijk zèlf alles uitzoeken en regelen, maar u bent dan niet goedkoper uit en het kost u meer tijd.
We Love Texel vraagt € 250,00 organisatiekosten, maar daar staat tegenover dat u ons het hemd van het lijf kunt vragen over uw feest. Zo heeft u optimaal  voordeel van onze kennis en ons netwerk.

We Love Texel

Wij houden van Texel en jullie houden van elkaar. Wij willen graag dat jullie ook van Texel gaan houden.
Laat ons daarom meedenken in het opzetten van een onvergetelijk feest met al jullie vrienden en familie of met een select groepje in een intieme setting.
Wij kennen alle aanbieders en weten alle plekjes. Hoe bijzonder en relaxed willen jullie het hebben, roep maar. Wij regelen vervoer, overnachtingen en alles wat je maar kunt bedenken om jullie 10 jarig jubileum tot een succes te maken. .

Als jullie vragen hebben dan horen we dat graag.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.