25 Jaar getrouwd

Van harte gefeliciteerd met jullie 25-jarig huwelijk. Getrouwd in de roaring 80’s dus in voor een onvergetelijke viering van jullie eigen mijlpaal. Wat te denken van Texel, van een strandfeest, met een kampvuur en een DJ die zijn dansplaten tot diep in de nacht de zee opblaast. Een 25 jarig huwelijk is niet meer net als vroeger een feest met koffie en een gebakje. Het is het feest van een bruidspaar van nu met een grote aanhang van jonge telgen die willen feesten. We Love Texel wil helpen er een onvergetelijke happening van te maken. Wij ademen Texel en leven voor feestjes. Misschien weten we stiekem wel wat jullie willen omdat we van dezelfde generatie zijn. Waar wachten jullie op. Try us!

Advies voor een top jubileum

Voor alle jubileumfeesten is We Love Texel jullie perfecte partner. Je kunt bij ons terecht voor al jullie vragen en alle informatie over Texel. Degene dus die het regelt jullie of jullie als jubilarussen zelf. Jullie kunnen ook zelf alles uitzoeken en regelen maar denk dan niet dat jullie goedkoper uit zijn. Om maar te zwijgen van de kostbare tijd die het kost. We Love Texel vraagt € 250,00 organisatiekosten, maar daar staat tegenover dat u ons het hemd van het lijf kunt vragen over uw feest. Zo heeft u optimaal  voordeel van onze kennis en ons netwerk.

We Love Texel

Liefde staat voorop als het om ons eiland gaat. Ons eiland zonder sluitingstijden aan de randen van stranden. Kijk eens op www.welovetexel.nl. Wij en onze partners staan te trappelen om een onvergetelijk 25 jarig huwelijk voor jullie te mogen samenstellen. Laat je inspireren en uitdagen door We Love Texel en bel ons gewoon even.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.