40 Jaar getrouwd

Alleen speciale mensen vieren hun 40-jarig huwelijk.
Iedereen is het daar mee eens want 40 jaar getrouwd zijn haalt bijna niemand meer tegenwoordig. Op Texel kun je zo’n jubileum het allerbeste vieren. Nèt niet in het buitenland en makkelijk bereikbaar. Echt even er tussenuit dus.
Een speciale locatie voor een speciale gebeurtenis. We Love Texel wil u daar graag bij helpen. Wij promoten Texel als de feestlocatie van Nederland en wij beantwoorden graag al uw vragen.

Advies voor een top jubileum

Voor alle jubileumfeesten is We Love Texel uw perfecte partner. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen en alle informatie over Texel. Als degene die het regelt òf als jubilarus zelf.
U kunt natuurlijk zelf alles uitzoeken en regelen, maar u bent dan niet goedkoper uit en het kost u meer tijd. We Love Texel vraagt € 250,00 organisatiekosten, maar daar staat tegenover dat u ons het hemd van het lijf kunt vragen over uw feest. Zo heeft u optimaal  voordeel van onze kennis en ons netwerk.

We Love Texel

Texel zit in ons hart. Vanwege de natuur, de ligging en alles wat er te doen en te zien is. Met deze website proberen wij dit over te brengen aan u.
Wij promoten daarbij onze partners die variëren van feestlocaties tot logiesverstrekkers. Kent u Texel nog niet zoals wij het kennen? Laat ons u dan overtuigen en neem vrijblijvend contact met ons op.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.