45 Jaar getrouwd

Een bijzonder feest voor bijzondere mensen. Een bijna uniek feest want wie kan er in deze tijd nog roepen dat zij 45 jaar getrouwd zijn?
U en uw aanhang kunnen u in plaats van in uw huiskamer vrienden en kennissen ook uitnodigen om het feest samen met u te vieren op Texel.
Dit unieke Waddeneiland is dichterbij dan u denkt en heeft van alles te bieden. Het leent zich perfect voor het vieren van uw 45-jarig huwelijk. Elke vorm is denkbaar, verdeeld over het hele eiland en actief, of in een prachtige strandtent met uitzicht op de zee zodat u nergens heen hoeft. We Love Texel kent al deze mogelijkheden en bruist van de inspiratie.
Wij kunnen niet wachten u vrijblijvend te informeren over ons prachtige eiland en hoe makkelijk het eigenlijk is om hier een topfeest te organiseren.

Advies voor een top jubileum

Voor alle jubileumfeesten is We Love Texel uw perfecte partner. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen en alle informatie over Texel. Als degene die het regelt òf als jubilaris zelf.
U kunt natuurlijk ook zèlf alles uitzoeken en regelen, maar u bent dan niet goedkoper uit en het kost u meer tijd. We Love Texel vraagt € 250,00 organisatiekosten, maar daar staat tegenover dat u ons het hemd van het lijf kunt vragen over uw feest. Zo heeft u optimaal  voordeel van onze kennis en ons netwerk.

We Love Texel

En daarom heet onze organisatie ook zo. Elke andere naam had niet de lading gedekt, wij houden van Texel en willen dat aan iedereen laten weten. Ook aan u omdat u 45 jaar getrouwd bent. Wij hebben hiervoor deze website opgericht.
Hier vindt u op een overzichtelijke manier het beste Texels spul wat er verkrijgbaar is. Zo kunt u heel snel een vrijblijvende voorselectie doen van alle onderdelen benodigd voor uw feest. Variërend van fotografen, de bakker voor de gebakjes en de mooiste horecalocaties en indien nodig logiesverstrekkers.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.