60 Jaar getrouwd

Hoe bijzonder is het als een liefdespaar al 60 jaar getrouwd is. In ieder geval heel schaars en opmerkelijk en een groot feest waard.
En waarom geen diamanten huwelijksfeest op Texel? Hiervoor een eiland bij uitstek. Vol rustige natuur en intieme plekjes maar ook van bruisende locaties en openbare gezelligheid. Zoveel te ontdekken en We Love Texel maakt het u daarbij makkelijk.
Wij ademen Texel en kunnen niet ophouden dit aan iedereen te vertellen. Ook niet als het gaat om het samenstellen van een geweldige dag voor een echtpaar dat al 60 jaar getrouwd is.

Advies voor een top jubileum

Voor alle jubileumfeesten is We Love Texel uw perfecte partner. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen en alle informatie over Texel. Als degene die het regelt òf als jubilaris zelf. U kunt natuurlijk zelf alles uitzoeken en regelen, maar u bent dan niet goedkoper uit en het kost u meer tijd. We Love Texel vraagt € 250,00 organisatiekosten, maar daar staat tegenover dat u ons het hemd van het lijf kunt vragen over uw feest. Zo heeft u optimaal  voordeel van onze kennis en ons netwerk.

We Love Texel

Onze grote liefde is Texel. Wij houden van de natuur en van de ligging in de Waddenzee om maar te zwijgen van alle diversiteit die het eiland te bieden heeft. Met deze website willen wij dit overbrengen op u. Wij laten u daar onze partners zien, feestlocaties, logiesverstrekkers en veel meer van wat Texel aan enthousiaste dienstverleners heeft te bieden.
Texel is mooi en veelzijdig. Laat u inspireren door We Love Texel en neem vrijblijvend contact met ons op.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.