Diamanten huwelijk

Wij van We Love Texel kunnen het haast niet geloven als wij weer een bruidspaar mogen feliciteren met hun diamanten huwelijk.
Niets dan respect voor zo’n mijlpaal en die moet in alle glorie gevierd worden. Niet thuis in de huiskamer of om de hoek in het dorpshuis, maar op Texel.
Deze diamant van een eiland in de Waddenzee is het hele jaar door de perfecte feestlocatie. Kom met de feestgangers naar Texel en verwen ze in een feestlocatie naar keuze, met heerlijke Texelse gerechten en drankjes. Laat ze los op het strand en geniet van alles wat dit eiland verder te bieden heeft, zowel aan de kust als het rustieke binnenland en in alle dorpjes. De boot en al het overige vervoer, de feestlocatie en zelfs een rondrit over het eiland kan We Love Texel allemaal voor u regelen zodat u zelf nergens naar om hoeft te kijken.

Advies voor een top jubileum

Voor alle jubileumfeesten is We Love Texel uw perfecte partner. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen en alle informatie over Texel. Als degene die het regelt òf als jubilaris zelf. U kunt natuurlijk zelf alles uitzoeken en regelen, maar u bent dan niet goedkoper uit en het kost u meer tijd.
We Love Texel vraagt € 250,00 organisatiekosten, maar daar staat tegenover dat u ons het hemd van het lijf kunt vragen over uw feest. Zo heeft u optimaal  voordeel van onze kennis en ons netwerk.

We Love Texel

U houdt al heel lang van elkaar en wij houden al heel lang van Texel. Wij kennen Texel zoals u elkaar kent en zo proberen wij u te adviseren en te inspireren. Wij willen u zò graag vertellen hoe een onvergetelijke diamanten bruiloft mèèr binnen handbereik ligt dan u denkt. Hoe makkelijk het wel niet is om op Texel te komen en wat voor een bevrijdend gevoel de overtocht u laat ervaren. U hoeft ons niet meteen te bellen, u kunt ook eerst meer lezen op onze website.
Speciaal voor u hebben wij op een rij gezet wat Texel te bieden heeft zodat u zich alvast kunt oriënteren op de diverse mogelijkheden voor uw feest. Daarna kunnen we u altijd te woord staan en verder helpen.

Ons belang is uw onvergetelijke feest op Texel!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.