Gouden huwelijk

Eindelijk, het is zover. Al die jaren heeft u gedroomd van het mogen halen van deze mijlpaal, uw Gouden huwelijk. Dat moet gevierd worden en op een wel heel bijzondere locatie. We Love Texel presenteert Texel, de ultieme feestlocatie voor elk feest op elk moment in het jaar.
Verras uw gasten met een bijzonder feest voor deze bijzondere gebeurtenis: op het strand of aan de bosranden op dit prachtige Waddeneiland. Geniet van de oogstrelende uitzichten en het feestelijk samenzijn die net als uw gouden huwelijk de geschiedenisboeken in mag. Wij denken graag met u en uw budget mee voor een feest wat perfect bij u past.

Advies voor een top jubileum

Voor alle jubileumfeesten is We Love Texel uw perfecte partner. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen en alle informatie over Texel. Als degene die het regelt òf als jubilaris zelf. U kunt natuurlijk zelf alles uitzoeken en regelen maar u bent dan niet goedkoper uit en het kost u meer tijd.
We Love Texel vraagt € 250,00 organisatiekosten, maar daar staat tegenover dat u ons het hemd van het lijf kunt vragen over uw feest. Zo heeft u optimaal  voordeel van onze kennis en ons netwerk.

We Love Texel

Uw gouden huwelijk is een enorme prestatie die op maat gevierd mag worden. Wij van We Love Texel zien het als een eer om mee te mogen werken aan een onvergetelijk feest als dit.
Wij onderhouden contacten met alle aanbieders op het eiland die u kunnen bijstaan met hun diensten of producten. Van kapper tot bakker en van vervoer tot overnachtingen. Wij kunnen u hierover dus alles vertellen en alles in één keer voor u regelen. Kijkt u alvast eens verder op onze website. Misschien komt u al op leuke ideeën en als u vragen heeft kunt u via de website makkelijk met ons in contact komen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.