Huwelijksjubileum

Wat gaat de tijd snel, u weet nog als de dag van gister dat u ging trouwen. En nu is de dag daar, u gaat uw huwelijksjubileum vieren. Of misschien bent u net getrouwd en viert u uw eerste huwelijksjubileum, of mogelijk wel uw vierde of vijfde huwelijksjubileum.
Voor Texel maakt dat niets uit, dit prachtige eiland in de Waddenzee is de feestlocatie bij uitstek. Ongeacht voor wie en voor wanneer. In de zomer in de openlucht in de Duinen of aan het strand, in de winter achter glas terwijl de wind het duingras doet dansen. Dit gevoel, het gevoel wat Texel biedt, willen wij van We Love Texel aan u overbrengen. Wij lopen over van enthousiasme over de mooie feesten die men hier makkelijk kan houden op Texel. Wij staan te trappelen om u te mogen vertellen wat de mogelijkheden zijn en wat wij hierin kunnen betekenen voor u.

Advies voor een top jubileum

Voor alle jubileumfeesten is We Love Texel uw perfecte partner. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen en alle informatie over Texel. Als degene die het regelt òf als jubilaris zelf. U kunt natuurlijk zèlf alles uitzoeken en regelen, maar u bent dan niet goedkoper uit en het kost u meer tijd. We Love Texel vraagt € 250,00 organisatiekosten, maar daar staat tegenover dat u ons het hemd van het lijf kunt vragen over uw feest. Zo heeft u optimaal  voordeel van onze kennis en ons netwerk.

We Love Texel

Wij houden van Texel zoals u van elkaar houdt. Dit betekent dat wij vol zitten van ons eiland en waar het hart van vol zit, loopt de mond van over.
Wij willen u daarom graag vertellen hoe mooi het hier is, hoe heerlijk de sfeer is en hoe dichtbij Texel eigenlijk is (ook al lijkt dat niet zo). De overtocht met de boot is een heerlijke break en duurt tegelijkertijd maar 20 minuten.
Deze website hebben wij in het leven geroepen voor u en iedereen die wat te vieren heeft en dat niet in de huiskamer wil doen. Vraag ons het hemd van het lijf, u wordt er veel wijzer van.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.