Robijnen huwelijk

Van harte gefeliciteerd met uw Robijnen huwelijk.
Texel, de prachtige Robijn in de Waddenzee, biedt jaarrond ongekende mogelijkheden voor het vieren van uw Robijnen huwelijk. Wat zullen uw gasten verrast zijn! Weer eens wat anders dan een feest in de huiskamer of in het dorpshuis.
Vergeet eenmaal aangekomen niet uw bagage naar uw feestlocatie of accommodatie te brengen voor u het strand opgaat en alles loslaat en vergeet. Wij kennen alles en iedereen op het eiland en ù hoeft alleen maar te genieten als u ons kosteloos in heeft geschakeld.

Advies voor een top jubileum

Voor alle jubileumfeesten is We Love Texel uw perfecte partner. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen en alle informatie over Texel. Als degene die het regelt òf als jubilaris zelf. U kunt natuurlijk zelf alles uitzoeken en regelen, maar u bent dan niet goedkoper uit en het kost u meer tijd.
We Love Texel vraagt € 250,00 organisatiekosten, maar daar staat tegenover dat u ons het hemd van het lijf kunt vragen over uw feest. Zo heeft u optimaal  voordeel van onze kennis en ons netwerk.

We Love Texel

Wij houden van dit prachtige eiland zoals u al die jaren van elkaar houdt. Onze missie is dat u ook van dit prachtige eiland gaat houden en dat u hier een onvergetelijk Robijnen huwelijk gaat vieren. Dat u ervaart wat voor een gevoel dit eiland veroorzaakt en wat het aan diversiteit heeft te bieden.
Via ons stellen veel aanbieders van feestgerelateerde diensten zoals de bakker voor het gebak, de fotograaf voor het vastleggen van uw feest of de feestlocaties zelf, zich aan u voor. Via ons kunt u dan in één keer alles geregeld hebben.
U hoeft ons hiervoor niet meteen persoonlijk te spreken, u kunt namelijk eerst inspiratie opdoen via deze website. Hier kunt u alvast kijken naar de mogelijkheden en daarna contact opnemen met ons wanneer u wilt.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.