Joris & Larisa

Wij hebben echt een fantastische dag gehad! Het was super geregeld en het mooie weer heeft alles natuurlijk versterkt. Onze gasten hebben ook enorm genoten. Veel complimenten kwamen bij ons door over de catering (zowel voor Smakelijk en Meer als voor de Pelikaan) en de setting in achter- en voortuin heeft iedereen als heel bijzonder ervaren.
Heel veel dank voor al jouw ideeën, tips, onderhandelingen, coördinatie, etc, etc, etc!!!!! 😉
Over onze samenwerking:
Begin 2015 hebben wij contact gezocht met Astrid omdat wij het idee hadden opgevat om in de tuin van de oom en tante van Larisa te gaan trouwen. In Nederland ben je nooit zeker van het weer en wij twijfelden hoe wij daarmee om moesten gaan. In het eerste gesprek hebben we uit de doeken gedaan hoe wij onze ideale dag zouden zien. Astrid heeft vervolgens een overzicht gemaakt hoe de dag ingevuld zou kunnen worden. Daarbij werd gedacht aan een professionele tent, een cateraar die op locatie alles inricht en verzorgt, heerlijke hapjes voor tijdens de borrel en zelfs de ceremoniesetting zat in het pakket. Het overzicht was voorzien van richtprijzen, waardoor we een startpunt hadden voor het verdere sparen en de onderhandelingen. De leveranciers waar Astrid mee samenwerkt waren stuk voor stuk uitstekende partijen en zij hebben volledig aan onze verwachtingen voldaan.
Twee voordelen van de samenwerking met Astrid willen graag uitlichten. Het eerste is het gemak dat wij hebben ervaren in de voorbereidingsfase. Tijdens de voorbereiding hebben meermaals uitgebreid met Astrid gesproken over de voortgang. Zij verzorgde vervolgens de verdere contacten met en coördinatie tussen de leveranciers. Ook dacht ze met ons mee over diverse praktische zaken. Ten tweede waren we door haar aanwezigheid op de trouwdag in staat om onze ceremoniemeesters vrij van taken te houden, zodat ook zij maximaal konden genieten van onze dag.
Wij adviseren jullie zeker om contact met Astrid op te nemen als jullie van plan zijn om op Texel te trouwen. Ze heeft voor ons echt toegevoegde waarde gehad en is ook nog eens zeer prettig in de omgang!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.