Bos en Duin

Bos en Duin: verfijnde, mooie en unieke gerechten

Culinair genieten aan de bosrand met weids uitzicht op pittoresk Den Hoorn

Je wilt jouw gasten een stijlvolle ambiance bieden met een hoog culinair niveau. Een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding is daarbij wel belangrijk. Restaurant-brasserie Bos en Duin, een moderne en smaakvol ingerichte zaak op een fenomenale locatie, biedt het jullie. Binnen of bij mooi weer buiten op het heerlijke terras. Voor gezelschappen tot 12 personen biedt Bos en Duin wel een heel bijzondere locatie: de sfeervolle private dining met enorm grote robuuste tafel…

Restaurant-brasserie Bos en Duin bestaat 85 jaar en is hiermee een van de oudste horecabedrijven van Texel. De klasse en ervaring zijn verankerd in de bedrijfsvoering. Eigenaar Robin Koenen nam de zaak vijf jaar geleden over van zijn ouders, verbouwde het restaurant en brengt elk jaar weer verbeteringen aan.

Maatwerk

Wij kunnen bruidsparen en hun gasten maatwerk leveren’, vertelt Robin. ‘Kwalitatief goede lunches en diners maar ook buffetten. Je kunt hier ook de trouwplechtigheid houden met champagnetoast. En natuurlijk je receptie. Bij mooi weer is ons terras een prachtplek. Je hebt hier weids uitzicht, rust en ruimte. Het aanpalende bos geeft een heerlijke atmosfeer.

Ambachtelijke bereiding

De keuken van Bos en Duin is ondertussen beroemd. De brigade werkt met ingrediënten uit de omgeving en die worden op een ambachtelijke manier verwerkt in gerechten. De presentatie is een lust voor het oog. Niet voor niets was Bos en Duin in 2010 winnaar van Texel Culinair en werd Bos en Duin in 2011 gekozen als beste restaurant van Texel. De kookkunsten kunnen vanuit het restaurant in de open keuken worden gevolgd.

Strand van Texel

Natuurlijk kan er voor gerechten van de kaart worden gekozen, zoals:

  • Het Strand Van Texel (Noordzeekrab salade / schelpdieren panna cotta / zilte groenten/ gemarineerde kabeljauw / Waddengarnalen / schuim van citrus)
  • Waddenzee Bouillabaise of Coquilles
  • Texelse lamsschouder (gegaard in schapenmelk en schapenboter)
  • Boerderijeend, kreeft of steakgerechten.

Robin Koenen en zijn crew bieden jullie net zo gemakkelijk een maaltijd met gerechten en ingrediënten van jullie keuze.
Geïnspireerd? Robin heet aanstaande bruidsparen een warm welkom. Er is voor gasten een overnachtingsmogelijkheid in de naastgelegen appartementen.

Direct boeken!

Volgende locatie →

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.