De Bonte Belevenis

Ontspannen samen zijn bij Landgoed de Bonte Belevenis

Trouwen in de rozentuin, met jouw gasten je bruidstaart of liefdeslikeur maken, barbecue met visroker, dineren aan lange tafels, proeverij met al jullie gasten.

Wil je als bruidspaar een locatie met ongekende mogelijkheden? Zo eentje waar jong en oud zich prima vermaken en die ook nog eens grenst aan een van de mooiste plekken van Texel? Dan is Landgoed de Bonte Belevenis een verrassend leuke keuze. Je kunt hier terecht voor het hele bruiloftsprogramma, maar ook de dag voor of na je bruiloft met jullie gasten een programma op maat beleven. De rust, ruimte en relaxte sfeer zullen iedereen aanspreken!

Landgoed de Bonte Belevenis

Landgoed de Bonte Belevenis bestaat uit een ambachtcentrum met zeepmakerij, bierbrouwerij, papierschepperij, bakkerij, kaarsenmakerij en distilleerderij. Er zijn rondleidingen en bezoekers kunnen actief meedoen met het maken van producten. Op het grote buitenterrein leven boerderijdieren en speelweide, boomgaard, moes- en kruidentuin, grote picknickweide laten het heerlijke Texelse buitenleven op een aangename manier zien. Het is hier goed toeven en ontspannen samen zijn.

De royale theeschenkerij met grote houten tafels en fantastisch uitzicht op de duinen met paarden en Schotse Hooglanders is een fijne plek om te genieten van alle lekkernijen die op het landgoed worden gemaakt. Landgoed de Bonte Belevenis werkt zoveel mogelijk met biologische en Texelse producten. In 2012 riep een jongerenjury het bedrijf uit tot duurzaam ondernemer van het jaar. De Bonte Belevenis is tevens dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking.

Uniek trouwen

Op deze unieke plek kunnen jullie trouwen! In de rozentuin bijvoorbeeld, in de bierbrouwerij of in de lichte theeschenkerij. De picknickweide is een heerlijke locatie voor jullie receptie. Bij minder goed weer zijn er genoeg uitwijkmogelijkheden in de gebouwen. Lunch, high tea, diner, voor alle soorten maaltijden is er volop keuze.

Buiten de officiële trouwplechtigheid, receptie en maaltijd om kan de Bonte Belevenis voor jullie gezelschap op maat gemaakte workshops organiseren. Van jullie eigen bruidstaart maken tot samen de lunch verzorgen, van het maken van bedankjes tot je eigen likeur of bier, en van high tea tot specifieke workshops voor kinderen. Natuurlijk kan ook vanuit de Bonte Belevenis een rondrit met paard en wagen of een wandeling met een boswachter in het aanpalende natuurgebied of elders op het eiland worden georganiseerd.

Direct boeken!

Volgende locatie →

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.