De Krim

Trouwen en feesten op de Krim

Op zoek naar een geweldige locatie voor uw bruiloft Texel? Bij De Krim boekt u de groepsaccommodatie op Texel en programma’s met actieve, culturele of ontspannende activiteiten.

U kunt met de hele groep in een huis terecht. Groepen tot 20 personen passen in de mooie familievilla’s. Er zijn familievilla’s van 8 personen, 12 personen, 16 personen en 20 personen. Bent u met meer vrienden, dan kunt u 2 of meerdere villa’s combineren. Ook zijn er 6-persoons bungalows en 4-persoons chalets te huren. Voor minder luxe kunt u kamperen op een veld waar iedereen bij elkaar kan staan. En als u geen zin heeft om zelf een tent op te zetten huurt u een ingerichte tent die van alle gemakken voorzien is.

Wat te doen op Texel?

Op Vakantiepark De Krim zijn vele faciliteiten die het samenstellen van een leuk programma makkelijk maken. U kunt bowlen, midgetgolfen, zwemmen, wandelen of een golfclinic volgen op naastgelegen Golfbaan de Texelse. Ook zijn er diverse workshops te volgen van Italiaans koken tot schilderen en chocolade bonbons maken. Lekker met vrienden ontspannen tijdens een massage en in de sauna dat kan ook. Gezellig samen eten kan niet ontbreken. De Krim beschikt over diverse restaurants en catering voor ontbijt, lunch, brunch en diner. Eigenlijk is alles mogelijk!

Direct boeken!

Volgende locatie →

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.