Wie zijn wij

astridAstrid Santé is eigenaar van We Love Texel en sinds 2009 werkzaam als weddingplanner. Inmiddels heeft zij meer dan 200 bruidsparen met succes mogen begeleiden bij hun mooiste dag op Texel. Astrid is aangesloten bij de BWPN en maakt sinds 2010 deel uit van het bestuur van deze organisatie. De BWPN ziet toe op de kwaliteit en betrouwbaarheid van de aangesloten weddingplanners. Zo weten bruidsparen dat, wanneer zij met een bij de BWPN aangesloten weddingplanner samenwerken, zij te maken hebben met een betrouwbare en goede weddingplanner. Astrid volgt geregeld trainingen om van de laatste trends in de trouwbranche op de hoogte te blijven.

Jullie de wensen, Astrid de skills. Dé perfecte combinatie voor een unieke en onvergetelijke Texelse bruiloft!!


astridHenri Santé houdt zich vooral bezig met de verhuur van attributen voor jullie trouwceremonie en feest. Hij zorgt ervoor dat alles wordt opgebouwd zoals van tevoren met jullie afgesproken.

Daarnaast is Henri ook te boeken als gitarist. Live muziek werkt sfeerverhogend en geeft een extra beleving aan jullie bruiloft. Henri verzorgt live gitaarmuziek tijdens jullie trouwceremonie, kerkelijke inzegening, toast, receptie, diner, kortom: op alle momenten waar live muziek gepast is. Speciale muzieknummers worden met liefde voor jullie ingestudeerd. Wanneer zang gewenst is, kan een zangeres bijgeboekt worden.


Martine Groot-Wijnants is afgestudeerd als allround zelfstandig bloemist. Na ruim 15 jaar een bloemenwinkel te hebben gerund heeft zij in 2016 het roer volledig omgegooid: de bloemenwinkel werd verkocht en ze is als bloemstylist gaan werken voor We Love Texel. Haar grote voorliefde voor het eiland vindt zijn oorsprong in haar jeugd: elke zomervakantie bracht ze er door. Ze kent het eiland dan ook op haar duimpje, ze ziet het als haar 2e thuis.

“Als gepassioneerd bloemstylist met ruim 20 jaar ervaring zie ik het als mijn taak om voor jullie de mooiste bruidsbloemen te verzorgen geheel aangepast naar jullie wensen. Of het nu gaat om een eenvoudig boeket of een complete aankleding van een locatie, niks is mij te gek en van elke opdracht maak ik een juweeltje. Graag bespreek ik samen met jullie de mogelijkheden. Ik ga de uitdaging aan, jullie ook?”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.