Catharinahoeve

Trouwen en feesten in rietgedekte boerderij

catharinahoeve
Restaurant Catharinahoeve: gemoedelijk en sfeervol, royaal en voor elk budget.

Op en top sfeer

Romantisch trouwen aan (of zelfs in) de prachtige bossen van De Duinen van Texel. Een diner bij de grote openhaard van de rietgedekte boerderij. Een en al gemoedelijkheid en sfeer ten top in het royale Restaurant Catharinahoeve nabij Den Burg, een van de meest geliefde uitspanningen van Texel. De familie Hoogenbosch kan voor elk budget een fantastisch trouwfeest organiseren!

De slingerende Rozendijk verbindt Den Burg met de bossen van Texel die uitkomen bij strand en zee. Aan deze idyllische weg is het nostalgische Restaurant Catharinahoeve gevestigd. De boerderij grenst aan een zeer royale eigen parkeerplaats waar jullie gasten gratis kunnen parkeren. De authentieke houten stolp is zo gezellig ingericht, dat je jezelf er meteen thuis voelt. Niet in de laatste plaats door de vriendelijke ontvangst lijkt gemoedelijkheid hier uitgevonden.

Mooie Feestlocatie op Texel

Van april tot en met oktober is de boerderij van de familie Hoogenbosch overdag een rustpunt van fietsers en wandelaars. Kinderen vermaken zich uitstekend in de grote speeltuin van het horecabedrijf. Het laagdrempelige karakter en de zeer gunstige prijs/ kwaliteitverhouding maakt Catharinahoeve een prima pauzeplek. Door de ruime keuze aan pannenkoeken (tientallen soorten volgens eigen recept) is de keuze voor een lekkere lunch of tussendoortje niet moeilijk.’s Avonds is het restaurant meestal helemaal gevuld. ‘In die periode hebben we overdag ruimte voor bruidsparen. Buiten die maanden, van november tot Pasen, zijn er veel meer mogelijkheden voor huwelijksvoltrekking en trouwfeesten’, zegt Joost Hoogenbosch, derde generatie van de familie die Catharinahoeve is begonnen en het restaurant runt met echtgenote Sarah en hun team. ‘We hebben dan gelegenheid voor gezelschappen tot 160 personen. In de grote serre kunnen tot circa 70 gasten terecht. Ook onze grote tuin, grenzend aan het bos, kan een mooie feestlocatie zijn.’

Texelse winter bruiloft!

Qua brunch, lunch en diner is heel veel mogelijk. A la carte, als buffet of in de vorm van een arrangement, Joost en zijn team kunnen aan heel veel wensen tegemoet komen. De keuken van de Catharinahoeve werkt veel met lokale producten. De appeltaart wordt nog steeds via oma’s recept bereid. Zie je het al voor je? Lekker met jullie gezelschap bij de open haard van de boerderij terwijl de sneeuw rond de oude hoeve dwarrelt?

Direct boeken!

Volgende locatie →

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.