De Toegift

‘Feest in Texels theater!’

Trouwen, lekker eten en je feest vieren in een sfeervol, kleinschalig theater waar groten als Liesbeth List, Jochem Myjer en Youp van ’t Hek hebben opgetreden. Het kan op Texel, in Theater Restaurant De Toegift. Een heerlijke pleisterplaats waar het pluche en plezier exclusief voor jullie en jullie gasten beschikbaar is. Zo’n bruiloft vieren er maar weinigen.

trouwen-op-texel-theater-restaurant-klif12

De inrichting van De Toegift is warm en gezellig. De sfeer van theater, amusement, plezier en vermaak is duidelijk voelbaar. Een perfecte ambiance voor een bijzonder feest. Jullie trouwfeest bijvoorbeeld. In welke vorm jullie dat ook willen. Van lunch tot diner, van brunch tot feestavond.

Desgewenst met een exclusieve cabaretvoorstelling!

De Diner Cabaretavonden in De Toegift zijn al 25 jaar beroemd op Texel en heel ver daarbuiten. Op die evenementen brengen theaterdirecteur Cor van Heerwaarden en zijn crew in een fantastische ambiance onvervalst amusement met tussendoor heerlijk eten; revue, een stukje show, veel typetjes, kostelijke kostuums. Het zijn er ondertussen zo’n 150 per jaar. Daarnaast zijn er ingehuurde voorstellingen, met landelijk bekende zangers, acteurs, cabaretiers en andere kleinkunstenaars. In deze feestelijke en sprookjesachtige omgeving kunnen jullie trouwen. Op het podium bijvoorbeeld, dat later plaats biedt aan een band voor de feestavond. Willen jullie een dag leuke activiteiten ondernemen op Texel, waarbij Cor ook diverse arrangementen biedt, met aansluitend een etentje in het fraaie theater, geef het maar aan… Met zijn lange theater-, horeca- en evenementenervaring zal Cor samen met jullie een prachtig feest bedenken. Net zoals op het podium en in zijn restaurant is ervoor zorgen dat mensen een leuke avond hebben, zijn vak en passie. Dompel je onder in de wereld van pure entertainment en vier het feest van je leven in De Toegift.

Dit vindt Astrid:
‘In De Toegift heerst een ongedwongen feestelijk sfeertje. Leuk idee: de avond voor het feest alvast genieten van een diner-cabaret voorstelling.’

Direct boeken!

Volgende locatie →

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.