Grand Hotel Opduin

Pure verwennerij in een luxe omgeving

Midden in het Nationaal Park “De Duinen van Texel” op 200 meter van het Noordzeestrand ligt Grand Hotel Opduin, het enige viersterren wellness hotel van het grootste Waddeneiland.

Het hotel biedt alles wat je van een viersterrenhotel mag verwachten en meer. Sales & Marketing Manager Ilona van de Poel vertelt: ‘Het hotel is in 1934 gestart als een familiehotel met luxe voorzieningen. Veel gasten kwamen er ieder jaar, omdat ze zich zo thuis voelden in het hotel en de gastheer en gastvrouw iedereen in de watten legden. Dat is nog steeds de belangrijkste reden waarom onze gasten blijven terugkomen naar het hotel. Ze voelen zich thuis en worden verwend door onze medewerkers.’

Inmiddels zijn zowel het gebouw als de faciliteiten met de tijd mee gegroeid. Het hotel heeft 96 kamers, waarvan 47 suites. Daarnaast biedt Grand Hotel Opduin onder andere twee restaurants, een verwarmd binnenzwembad en een beauty & wellness.

‘Voor zowel bruiloften in het zomer- als winterseizoen is Grand Hotel Opduin ideaal. In de zomer is het een heerlijke uitvalsbasis om zoveel mogelijk buiten te doen met je gasten, van ceremonie tot feestavond en in de winter is er voor alle leeftijdscategorieën wat te doen.’ Van de Poel legt uit: ‘Je wilt als bruidspaar natuurlijk de mooiste dag van je leven, maar ook je gasten een onvergetelijke dag bieden. Bij Grand Hotel Opduin is succes verzekerd, mede door de combinatie van luxe en persoonlijke aandacht.”

Qua faciliteiten kan het aanstaande bruidspaar kiezen uit verschillende opties, afhankelijk van persoonlijke wensen, seizoen en de grootte van het feestgezelschap: ‘We hebben een groot restaurant met uitzicht op de duinen. Dat is ontzettend leuk voor het diner en de feestavond. Maar je kunt het ook opsplitsen in twee restaurants, voor kleinere groepen.’ Daarnaast is er ook nog een klein, luxe restaurant dat exclusief afgehuurd kan worden voor een intiem bruiloftsdiner. Buiten zijn er ook volop mogelijkheden voor aanstaande echtgenoten. Wat dacht u van een receptie in de duintuin? Terwijl u de taart aansnijdt, huppelen de konijntjes achter u door de duinen.

Dit vindt Astrid:
‘Het is echt een grand hotel met veel allure. Alles is hier heel goed, ook de service. Er zijn veel kamers. Heel leuk vind ik de salon waar je met zo’n man of 25 een intiem etentje kunt hebben. Je zit natuurlijk ook middenin de duinen en kijkt ook nog uit op het bruisende deel van Den Koog. Als bruidspaar kun je echt heerlijk ontspannen en je lekker laten verwennen.’

Direct boeken!

Volgende locatie →

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.