Paal 21

Trouwen op het strand van Texel

Strandpaviljoen Paal 21 is een officiële, op één van de meest speciale plaatsen gelegen, trouwlocatie van de gemeente Texel. Trouwen in een knusse en comfortabele omgeving met een waanzinnig uitzicht waar je normaal gesproken alleen maar van kunt dromen? Een droom die werkelijkheid wordt, want nu kunnen jullie elkaar het ja-woord geven met het strand en de zee van Paal 21 op de achtergrond.

Maak gebruik van deze mogelijkheid en neem contact met ons op voor een geschikte datum, en stem ook meteen met de afdeling burgerzaken van de gemeente Texel af. Voor meer informatie over trouwen op het strand van Texel kun je de website van de gemeente Texel raadplegen.

bruiloft-paal21-texel-300x200

Het strand van Texel als trouwlocatie

Wat gaat dit kosten?

Aan de formele huwelijksplechtigheid zijn, uitgezonderd hetgeen de gemeente Texel rekent, geen extra kosten verbonden mits jullie de festiviteiten in ons strandpaviljoen laten plaatsvinden.

Op onze website bieden wij veel mogelijkheden voor een geslaagd huwelijksfeest, maar mocht jullie wens er niet tussen staan dan kunnen wij ook een bruiloft op maat voor jullie organiseren. Hiervoor kunnen jullie contact met ons opnemen of een keer langs komen. Wij laten het strandpaviljoen graag zien en dan bespreken we onder het genot van een drankje alles wat gewenst is en wat mogelijk is.

2

Voor uw huwelijksfeest kunt u gebruik maken van één van onze groepsarrangementen of wij kunnen het feest geheel op maat aanpassen aan uw wensen.

Uw bruiloft liever in de winter …? Ook dat is mogelijk!

Direct boeken!

Volgende locatie →

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.