Luxe Boot Texel 44

Texel vanaf het water

trouwen-op-texel-tx-44
Wat een eiland zo speciaal maakt, is het water rondom. Uitzicht op de zee is prachtig, maar hoe leuk is het om een deel van je bruiloft mee te maken vanaf de andere kant? Op de TX44 heb je geweldig uitzicht op Texel en, met een beetje geluk, op zeehondjes.

Ahoy! Op het water vergeet je even alles om je heen. Je ruikt de zee, hoort de meeuwen en ziet het water onder je voorbijschieten. Een ideale manier om tijdens je bruiloft te ontspannen en het eiland van een andere kant te zien. Op het zonnedek of, bij minder goed weer, vanuit de verwarmde salon.

De TX44 is een robuuste en ruime boot, die speciaal is uitgerust voor grote gezelschappen. Het schip vaart over de Waddenzee, naar de zandbanken met zeehonden (helaas is een ontmoeting niet gegarandeerd) en naar de Marinehaven in Den Helder. Een voormalige visserman geeft, als je daar prijs op stelt, onderweg uitleg over alles wat er te zien is, en over de geschiedenis van Texel en Den Helder. In de zomer vaart de Texel 44 ook naar buureiland Terschelling.

Het schip is van alle gemakken voorzien, van een stoellift en een mindervalidentoilet tot uitgebreide cateringfaciliteiten. Eten en drinken wordt verzorgd door De Pelikaan catering. Je kunt rustig een hele dag doorbrengen aan boord, maar een middag of avond kan ook.

Dit vindt Astrid:
‘Dat is zo mooi aan trouwen op Texel; je kunt letterlijk alle kanten op. De Texel 44 is een luxe boot, dus je hoeft geen concessies te doen. In de buitenlucht met de zee om je heen, smaakt alles wat je aan boord eet, dubbel zo lekker!’

Direct boeken!

Volgende locatie →

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.